Galéria

ZsaluziaBeltéri elhelyezésKültéri elhelyezésSzalagfüggöny
[Több kép]

Berény Therm

Külső Árnyékolók

Napellenző

Egy megfelelően elhelyezett napellenző nagymértékben csökkentheti egy napos fekvésű helyiség lehűtéséhez szükséges energiát. Nagy típus és méretbeli kínálatunkkal, 2-3 hetes gyártási idővel valamint 150 féle ponyva választékkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Mechanikus ill. elektromos működtetéssel is rendelhető.

NapellenzőNapellenzőNapellenző felfogatásaNapellenzőNapellenzőNapellenző előttFelszerelés utánKurblis működtetésNapellenző védő tetővelNapellenzőNapellenzőNapellenzőNapellenző

Redőny

Lakóépületeink nyílászárói vannak a legjobban kitéve a napsütésnek. A napsütéstől való leghatékonyabb védekezésre szerelhetünk fel redőnyt. A régen alkalmazott faredőnyöket mára már a műanyagból és alumíniumból készült darabok váltják fel. Amellett hogy jobban ellenállnak az időjárásnak, különösen hatékony hőszigetelőként is működik. Működtetése történhet gurtnival, zsinórral és elektromosan. Kombi típusú redőnyök beépítve tartalmazzák a szúnyoghálót is. Nagy színválasztékban érhető el. Kínálatunkban többféle kivitelű szúnyogháló található, mindig az aktuális igényeknek megfelelő.

ZsaluziaMotoros redőnyRedőny és szúnyoghálóRedőny büféreRedőny és szúnyoghálóRedőnyRedőny

Zsaluzia

A reluxáéval azonos a működési elve, azonban a zsaluziát a nyílászárók külső oldalán alkalmazzuk. A beltéri reluxánál jóval masszívabb, ellenáll az időjárásnak. Legnagyobb előnye, mint minden külső árnyékolónak, hogy a meleg levegő bejutását akadályozzák meg. Így jóval nagyobb hatásfok érhető el a belső árnyékolókkal szemben. A bejutó fény mennyiségét az alumínium lamellák elforgatásával szabályozhatjuk. A vakító fény kizárása mellett lehetőségünk van szellőztetésre. Kézi és motoros működtetéssel szerelhető.

ZsaluziaZsaluziaZsaluziaZsaluziaZsaluziaZsaluziaTokozott zsaluziaZsaluzia

Belső Árnyékolók

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny a hagyományos függönyök tulajdonságait egyesíti magában. Kiváló belső árnyékoló, a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mértékben ereszthetjük be a fényt. Kb. 200 féle lamellából lehet választani. Sokrétű felhasználhatósága révén alkalmas íves és ferde felületekre is

SzalagfüggönySzalagfüggöny

Reluxa

Napjaink praktikus és modern berendezési tárgya irodáknak és lakásoknak egyaránt. Lamelláinak szabályozhatósága révén szabályozható a fény mennyisége és iránya. Háromszög és íves nyílások árnyékolása is megoldható. Alumínium lamelláit 20 féle színben kínáljuk.

ReluxaReluxa

Roletta

A legelterjedtebb belső árnyékoló. Egy forgó hengerre feltekert hővisszaverő, áttetsző vagy teljes sötétséget adó textília feltekerve vagy leeresztve szabályozza a fény bejutását. Speciális típusai ferde síkú ablakokhoz is alkalmazható. Tetőtéri ablakok kiváló árnyékolója, tokozott kivitele alupigmentált textilből készítve a nyári hőséget jól képes visszatartani.

Velux tetőtéri ablakTokozott rolettaRoletta alupigmentált vászonnalRoletta

Pliszé

A legsokoldalúbban felhasználható árnyékoló. Egyaránt alkalmas ablakok, tetőablakok, íves ablakok, télikertek vagy döntött üvegfelületek árnyékolására. Több mint 50 féle színben, pliszírozott, portaszító, műszálas textilből készülő harmonikaszerűen záródó belső árnyékoló. Az árnyékolás mértékének megfelelően lehet áttetsző, fényvisszaverő és teljes sötétséget biztosító. Hidegvizes, mosószeres puha szivaccsal tisztíthatjuk. Mozgatása zsinórral, fogantyúval és gyöngylánccal történhet.

Pliszé

Nyílászárók

Cégünk kiváló, német minőségű (GEALAN) műanyag profilból készülő a kor követelményeinek megfelelő nyílászárókat forgalmaz. A nyílászárók acélmerevítéssel vannak ellátva, rejtett német (SIEGENIA) vasalattal és dupla szigetelőgumival szerelve készülnek bukó-nyíló, bukó valamint nyíló kivitelben. Erkélyajtókat bukó-nyíló, nyíló, toló és emelő-toló kivitelben kínáljuk. A profil 3 ill. 6 légkamrás, az üveg 2 vagy 3 rétegű (k=1,0; k= 0,6) lehet. Nagy választékban kínálunk bejárati ajtókat és garázskapu. Állunk rendelkezésükre az ingyenes felméréstől egészen a bontás, beépítésen át a helyreállításig.

Nyílászárók

Ablak vakolható redőny tokkalBejárati ajtóBejárati ajtóAblak csere előttAblak csere előttSorolt szerkezetPárkányAblak+redőnyAblak csere utánKülső és belső párkánySorolt szerkezetTeraszajtóAblakTeraszajtóKözépen felnyíló bukó-nyílóTeraszajtóC2 panelSchüring alumínium, hőhidmentes küszöbC2 panelOREGON

Garázskapuk

  
LeírásLeírásLeírásLeírásLeírásGarázskapuBillenő SzekcionáltSzekcionált


Párkányok
  
Külső és belső párkányMűanyag párkányMűanyag párkányMűanyag párkány

Katalógusok:

S-line: S-line katalógus
IQ Fenster System: IQ Fenster System katalógus IQ Fenster System kalkuláció IQ Fenster System 8000 katalógus
GavaPlast: GavaPlast katalógus
Rurik ajtó panelok: Rurik katalógus